Indica en qué idioma quieres navegar por nuestra web.
Indica en quin idioma vols navegar per la nostra web.
Specify your preferred language for browsing our website.
Indiquez dans quelle langue vous souhaitez naviguer sur notre site.
01/12/2020 - 18:00

Es crea el Forfet Natura, un forfet conjunt per a la pràctica d’esports de neu a les àrees esquiables

Andorra la Vella, 01 de desembre del 2020 – Ski Andorra crea el Forfet Natura, un passi global que permetrà la pràctica dels esports de neu, alternatius a l’esquí alpí a les estacions Grandvalira, Ordino Arcalís, Vallnord – Pal Arinsal i Naturlandia. Es tracta d’un forfet vàlid tant per a la temporada d’hivern i estiu.

 

Els amants de l’esquí de muntanya i les raquetes de neu tenen aquesta temporada un nou forfet per a aquestes dues modalitats. Aquest donarà accés a totes les estacions del país juntament amb Naturlandia.

Els usuaris podran accedir de forma diària i sense limitacions a 24 circuits d’esquí de muntanya disponible i als espais habilitats per a les raquetes de neu de Grandvalira, Ordino Arcalís, Vallnord - Pal Arinsal i Naturlandia.

Aquest nou producte respon a la nova normativa del Govern d’Andorra a través del Reglament regulador dels requisits per a la pràctica d’esports de neu, altres que l’esquí alpí o l’esquí de fons, a les estacions d’esquí aprovat el passat 25/11/2020.

El forfet donarà accés als espais que les estacions habilitin durant l’hivern i l’estiu, així com a la utilització d’un total de 13 remuntadors amb una pujada i una baixada per dia i giny. Amb aquest, també s’inclou el servei de socors i trasllat al centre mèdic de l’estació en cas d'accident en els circuits i pistes habilitades per la pràctica de l’activitat.

El forfet Natura tindrà una tarifa única de 150 €. Es podrà adquirir en venda online a través de la pàgina web de Ski Andorra. Els clients que prefereixin gaudir del forfet de forma diària podran adquirir-lo directament a les taquilles de les estacions (aquest tindrà un cost similar al producte vianant).

Els clients que disposin d’un forfet de temporada també estaran autoritzats a la pràctica de l’esquí de muntanya i els altres esports de neu a les àrees esquiables, segons correspongui el seu forfet.

El nombre de practicants d’esquí de muntanya a les estacions d’esquí va a l’alça i és per aquest motiu que des d’Ski Andorra, conjuntament amb el Govern d’Andorra i la Federació andorrana de muntanya (FAM) es va crear el fulletó amb les normes específiques per a aquesta pràctica (document adjunt actualitzat segons el nou reglament).